Σχολή Οδηγών

Απέναντι από την Διεύθυνση Μεταφορών Λευκάδος και ΚΤΕΟ, σ’ έναν μεγάλο χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση, λειτουργεί πλήρως οργανωμένη γραμματεία.

Για την θεωρητική εκπαίδευση των υποψηφίων, διαμορφώσαμε 2 αίθουσες διδασκαλίας πλήρως εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα και τομές οχημάτων. Η εκπαίδευση γίνεται σε ολιγομελή τμήματα, από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους εκπαιδευόμενους. Υπάρχει επίσης ξεχωριστή αίθουσα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την προετοιμασία των εκπαιδευόμενων, πέραν των υποχρεωτικών θεωρητικών μαθημάτων έχοντας την διαρκή επίβλεψή των εκπαιδευτών μας.

Για την πρακτική εκπαίδευση η σχολή διαθέτει μια πλειάδα οχημάτων. Βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα, διαφόρων εταιρειών όπως Mercedes, Toyota, Ford, Honda, Suzuki, με μηχανικό αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για πληρέστερη εκπαίδευση η σχολή μας διαθέτει Προσομοιωτή Οδήγησης, δίνοντας την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες σε περιβάλλον ασφαλές για τους ίδιους αλλά και για τους υπόλοιπους χρήστες της οδού, σε κανονικές αλλά και σε δυσμενείς συνθήκες, αποβάλλοντας τις φοβίες και τις αναστολές σχετικά με την οδήγηση.

Διαθέτει επίσης δίτροχα οχήματα της κατηγορίας Α όλων των κατηγοριών ΑΜ, Α1, Α2, Α (αυτόματα και με συμπλέκτη).

Για τους επαγγελματίες οδηγούς διαθέτει τα αντίστοιχα οχήματα, φορτηγό (κατ. C), λεωφορείο (κατ. D) και νταλίκα (κατ. CE).
Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκεφτείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας από εδώ.